Restaurant Retro op Facebook

Retromenu

20/02/2018 – 09/04/2018

Grietbotfilet/ warm gebakken op Teppanyaki/ Gewokte voorjaarsgroentjes/ blanke boter/ krokantje van spinazie

***

Filet d’Anvers van kalf/ Kumar’s nieuwe wereld keuken/ zalf van doperwt/ Bel sherry star –tomaatjes/ couscous

***

Nieuwste trend van Frankrijk/ éclairs anders/ Mascarponé/ Sao Thomé chocolade/ Crunch van boterkaramel

Passende wijnen:

Divini, Alentejano ’16, Portugal

Mas Janeil Le Petit Pas ’15, Roussillon

Wij hebben ook alcoholvrije witte en rode wijn

Prijs per persoon:

menu : 46 €

Supplement aangepaste wijnen/ alcoholvrije wijnen:15 €

(Wij serveren elk menu per tafel!)

Voorjaarsfestijn

20/02/2018 – 09/04/2018

Cava “Montesquius”, Sant Sadurni d’Anoia/Champagne “Veuve Chabert” (suppl. € 5.00)/ 3 voorjaarstapas

***

Grietbotfilet/ warm gebakken op Teppanyaki/ gewokte voorjaarsgroentjes/ blanke boter/ krokantje van Spinazie

***

Langoustinestaart/ Quinoa/ zalf van bospeen/ kurkuma/ Toets van Yuzu

***

Ijskoud van Granny Smith’s/ Pipette van ‘Berentzen SauerApfel’

***

Filet d’Anvers van kalf/ Kumar’s nieuwe wereld keuken/ zalf van doperwt/ Bel sherry star –tomaatjes/ couscous

***

3 smaken/ Izegemse kaasmeesteres t'Kaasboerke/ frivool slaatje

( supplement € 10)

***

Nieuwste trend van Frankrijk/ éclairs anders/ Mascarponé/ Sao Thomé chocolade/ Crunch van boterkaramel

***

Mokka of mighty Leaf thee/ zoetigheden

 

Wijnselectie:

Divini, Alentejano ’16, Portugal

Mas Janeil Le Petit Pas ’15, Roussillon

wij beschikken ook over alcoholvrije witte en rode wijn

Prijs per persoon:

Menu: 65 €

Passende wijnen/ alcoholvrije wijnen: 20 €

(Wij serveren elk menu per tafel)