Restaurant Retro op Facebook

Retromenu

11/09/18 – 22/10/18

Ganzenleverterrine/ in het huis gerookte Oosterschelde paling/ structuren van granny smith -appel/ Gerookte eendenborst/ lauw Brioche broodje

-----

Strip loin van nieuw- zeelands damhert/ eerste herfstemotie/ Luikse stroop/ bospaddestoelen/ affillacress/ Gratin aardappeltjes geparfumeerd met buikspek

-----

Haardvuur van Gianduja blokjes/ praline krokant/ crème van Williams peer

-----

Mokka of Mighty Leaf thee/ zoetigheden

Wijnen:

Domaine Combos, Gros Manseng moëlleux, Gascogne, 2016

Haut de Belloc, Réserve, Pays d’Oc, Merlot, ‘16

Prijs per persoon:

Menu : 46 €

Supplement passende wijnen/ alcoholvrije wijnen : 15 €

(Wij serveren elk menu per tafel!)

Pekkersfestijn

11/09/18 - 22/10/18

Cava “Montesquius”, Sant Sadurni d’Anoia/ Champagne “Veuve Chabert” (suppl. € 5.00)/ Wandeling van 3 herfst tappas

-----

Ganzenleverterrine/ in het huis gerookte Oosterschelde paling/ structuren van granny smith -appel/ Gerookte eendenborst/ lauw Brioche broodje

-----

Koningskrab uit de Beringzee/ tapenade van Romanesca-tomaat/ krokante canapé/ boerenboter/ verfijnde tuinkruiden

-----

Patatas Bravas/ Harissa/ happy together/ Barcelona

-----

Strip loin van nieuw-zeelands damhert/ eerste herfstemotie/ Spaanse saus/ bospaddestoelen/ affilla cress/ Gratin aardappeltjes geparfumeerd met buikspek

-----

Camembert gewassen in de Calvados “Hors d’age”/ degustatie van Calvados Coquerel

( supplement 10 €)

-----

Haardvuur van Gianduja blokjes/ praline krokant/ crème van Williams peer

-----

Mokka of Mighty Leaf thee/ zoetigheden

Prijs per persoon:

Menu : 65 €

Supplement passende wijnen/ alcoholvrije wijnen : 20 €

(Wij serveren elk menu per tafel!)