Restaurant Retro op Facebook Restaurant Retro op Instagram

Kerstavond

Donderdagavond 24 december 2020

Cava “Montesquius”, Sant Sadurni d’Anoia/ feestelijk trio van tapas.

***

Ganzenleverterrine/ chutney mango en ananas/ kwartelei/ crazy pea/ briochebrood

***

koningskrab uit de Beringzee/ Oosterse wijze geserveerd/ fijne andijvie/ tapenade tomaat

***

Ijskoud van Prosecco Rosé " Le couchon" / Redhaven perzik uit Nederland

***

Rollade van fazantehen/ peertje vuurrood/ Brussels lof/ roomsausje italiaanse truffel "Podi Tartuffo"/ sneeuwballetjes van polderaardappel

***

Gebakje "Merry Christmas"/ chocoladecreatie/ infuus van rood fruit/ crumble.

***

Mokka of Mighty Leaf thee/ boule de Berlin met hazelnootchocolade / hartig zoet.

Wijnen:

Combos, Côtes de Gascogne, Vin Doux Naturel

Silver Ghost, Sauvignon Blanc '16, Sauvignon Blanc

Chateau Glanet, Bordeaux Supérieur 2015, Magnumfles

Prijs per persoon:

Menu: €90

Passende wijnen of alcoholvrije wijnen: €20

 

Gelieve tijdig te reserveren: 051/30.03.06 of info@restaurantretro.be

Kerstdag

vrijdagmiddag 25 december 2020

 

Ganzenleverterrine/ chutney mango en ananas/ kwartelei/ crazy pea/ briochebrood

***

Ijskoud van Prosecco Rosé " Le couchon" / Redhaven perzik uit Nederland

***

Rollade van fazantehen/ peertje vuurrood/ Brussels lof/ roomsausje italiaanse truffel "Podi Tartuffo"/ sneeuwballetjes van polderaardappel

***

Gebakje "Merry Christmas"/ chocoladecreatie/ infuus van rood fruit/ crumble.

***

Mokka of Mighty Leaf thee/ boule de Berlin met hazelnootchocolade / hartig zoet.

Wijnen:

Combos, Côtes de Gascogne, Vin Doux Naturel

Chateau Glanet, Bordeaux Supérieur 2015, Magnumfles

Prijs per persoon:

Menu: €60

Supplement passende wijnen: €15

Oudejaarsavond

donderdagavond 31 december 2020

Cava “Montesquius”, Sant Sadurni d’Anoia/ feestelijk trio van tapas.

***

In het huis gerookte zalm/ versie 2.0/ crème feuilleté van fijne tuinkruiden/ Toast/

***

Gebakken ganzenlever/ Granny Smith's -appel/ kwartelei/ Oosterscheldepaling/ jus van Quita Do Crasto Port - Late Bottled Vintage 2006.

***

Sorbet van the original Marniquet/ aardbei/ pipette van Supasawa

***

Haspenhouwse hazenrugfilet/ wildjargon/ Cordy ceps/ sneeuwballetjes van Polderaardappel/ Brussels grondwitlof/ cranberries

***

The End of 2020/ gebak - chocolade/ pipette van fruit/ explosie van smaken.

***

Mokka of Mighty Leaf thee/ boule de Berlin met hazelnootchocolade/ hartig zoet.

Wijnen:

Silver ghost, Chili, Sauvignon Blanc, '16, Central Valley

Combos, Côtes de Gascogne, vin doux naturel

Chateau Glanet, Bordeaux Supérieur 2015, Magnumfles

Prijs per persoon:

Menu met geselecteerde wijnen - alcoholvrije wijnen
en water inbegrepen tot aan de koffie. 130 €

Om middernacht heffen we het glas op het nieuwe jaar met bubbels aangeboden door de chef en het ganse Retro-team.

In een amusante sfeer zetten we het jaar meteen goed in met de nodige cotillons!

Nieuwjaarsdag

vrijdagmiddag 1 januari 2021

Halve Canadese kreeft/ Bellevue - schoonzicht/ klassiek gebracht/ tartaar - Vincent - Cocktail/ om te peuzelen.

***

Sorbet van Champagne Marniquet/ aardbei/ Supasawa

***

Steak Rubia Galega / Roomsausje van Béarnaise/ Eringué/ grondwitlof/ Bel Sherrystar-tomaat / cordiceps/ frietjes van bij ons

***

Happy 2020/ hartig - zoet - chocolade/ pipette van fruit/ explosie van smaken.

***

Mokka of Mighty Leaf thee/ Boule de Berlin met hazelnootchocolade/ hartig zoet.

Wijnen:

Silver Ghost, Chili, Sauvignon Blanc, 16, Central Valley

Chateau Glanet, Bordeaux Supérieur 2015, Magnumfles

Prijs per persoon:

Menu: €62

Passende wijnen of alcoholvrije wijnen: €15