Restaurant Retro op Facebook

Kerstavond (volboekt)

maandagavond 24 december 2018

Cava “Montesquius”, Sant Sadurni d’Anoia/ feestelijk trio van tapas.

***

Gebakken St-Jacobsoester/ kroketjes van varkenspoot en grijze garnaal/ truffelstroop/ zalf van peterseliewortel

***

Halve Canadese kreeft/ onze specialiteit/ klassiek/ kruidenboter/ om te peuzelen.

***

Ijskoud van Revita perzik/ le Couchon - Prosecco Rosé.

***

Duke of Birkshire - kruidenkorst/ boerenkool/ toets van slangenkruid/ cranberry's/ peertje vuurrood/ Brussels lof/ goudgeel van dauphinois aardappeltjes.

***

Gebakje Merry Christmas/ chocoladecreatie/ infuus van rood fruit/ crumble.

***

Mokka of Mighty Leaf thee/ marshmallow/ hartig zoet.

Wijnen:

Finca La Estacada, Sauvignon Blanc ’16, Espana

Haut de Belloc, Réserve, Pays d’Oc, Merlot, ‘16

Prijs per persoon:

Menu: €80

Passende wijnen of alcoholvrije wijnen: €20

 

Gelieve tijdig te reserveren: 051/30.03.06 of info@restaurantretro.be

Kerstdag ( Volboekt)

dinsdagmiddag 25 december2018

Halve Canadese kreeft/ onze specialiteit/ klassiek/ kruidenboter/ om te peuzelen.

***

Ijskoud van Revita perzik/ le Couchon - Prosecco Rosé.

***

Duke of Birkshire - kruidenkorst/ boerenkool/ toets van slangenkruid/ cranberry's/ peertje vuurrood/ Brussels lof/ goudgeel van dauphinois aardappeltjes.

***

Gebakje Merry Christmas/ chocoladecreatie/ infuus van rood fruit/ crumble.

***

Mokka of Mighty Leaf thee/ marshmallow/ hartig zoet.

Wijnen:

Finca La Estacada, Sauvignon Blanc ’16, Espana

Haut de Belloc, Réserve, Pays d’Oc, Merlot, ‘16

Prijs per persoon:

Menu: €55

Supplement passende wijnen: €15

Oudejaarsavond (Volzet)

maandagavond 31 december 2018

Cava “Montesquius”, Sant Sadurni d’Anoia/ feestelijk trio van tapas.

***

A la minute gerookte en gepekelde Ierse wilde zalm / Green Egg/ soepje van waterkers/ Italiaanse pasta

***

Zeeduivel/ groene asperge uit Pertuis/ morieltjes/ schuim van witte wijn/ zeevenkel/

Crispy van inktvis

***

Sorbet van de Vylmer/ zoet – bitter/ Lavendel en oranjebloesem

***

Klassieker maar trendy gebracht/ het malse van damhert/ peertje vuurrood/ Brussels lof/ wildjus peer - appel - dadel/ sneeuwballetjes van amandel.

***

The End of 2018/ gebak - chocolade/ pipette van fruit/ explosie van smaken.

***

Mokka of Mighty Leaf thee/ marshmallow/ hartig zoet.

Wijnen:

Finca La Estacada, Sauvignon Blanc ’16, Espana

Haut de Belloc, Réserve, Pays d’Oc, Merlot, ‘16

Prijs per persoon:

Menu met geselecteerde wijnen - alcoholvrije wijnen
en water inbegrepen tot aan de koffie. 125 €

Om middernacht heffen we het glas op het nieuwe jaar met bubbels aangeboden door de chef en het ganse Retro-team.

In een amusante sfeer zetten we het jaar meteen goed in met de nodige cotillons!

Nieuwjaarsdag (volboekt)

Maandagmiddag 1 januari 2019

Halve Canadese kreeft/ onze specialiteit/ klassiek/ kruidenboter/ om te peuzelen.

***

Sorbet van de Vylmer/ zoet – bitter/ Lavendel en oranjebloesem

***

Filet Mignon Blauw - Wit / Choron saus/ winterboarder van groentjes/ frietjes van bij ons .

***

Happy 2019/ hartig - zoet - chocolade/ pipette van fruit/ explosie van smaken.

***

Mokka of Mighty Leaf thee/ marshmallow/ hartig zoet.

Wijnen:

Mission Royale, Chardonnay - Viognier, Sud de France, '16

Château Glanet '15, Bordeaux Supérieur

Prijs per persoon:

Menu: €55

Passende wijnen of alcoholvrije wijnen: €15