Restaurant Retro op Facebook

A la carte tafelen

Voorgerechten

 

(Maximum 4 verschillende gerechten per tafel)

Rundscarpaccio/ Blauw-wit/ parmezaanse schilfers/ slaatje         

€ 18,95

Lentewandeling van Paleta Ibérica Bellota Reserva/ 26 à 28 maanden gerijpt/ Rucola/ extra vièrge olijfolie

€ 27,50

8 zeeuwse oester/ warm / roomsausje van Fine Champagne          

€ 22,50

Vuurrood van Koningskrab uit de Beringzee/ geserveerd op z’n canapé/ mediterraanse kruidenboter/ toets van slangenkruid

€ 30

Verrassingsvoorgerecht van de Chef/ creatie van de dag

€ 22,50

Hoofdgerechten

Het malse van Kettyle Beef-Dry aged 28 days Ierland/ à la plancha met Maldon’s smoked zoutvlokjes/ Oerklassieke Béarnaise/ mixted boarder van Lentegroen

€ 32,50 

Rumsteak Blauw - Wit/ smaakbom van groentjes/ sausje van groene peper uit Java/ frietjes

€ 30,50

Steak tartaar Blauw – Wit/ kappertjes/ Verse mayonaise/ krokante frietjes

€ 24,50

Kalfszwezeriken/ krokant gebakken/ sausje van Spaanse Xérès

€ 36,00

Gebakken Zeebrugse zeetong 'meunière'/ kappertjes/  blanke botersaus/ frietjes

€ 35,50         

Gehele Canadese kreeft/ tuinkruidenboter/ groentenweelde         

€ 44,00

Verrassingshoofdgerecht van de Chef/ Creatie van de dag

€ 25,00

Nagerechten

Dame Blanche of Dame Noir/ huisbereide vanille - chocoladeijs/ klassiek geserveerd

€ 7,50

Moëlleux van choclade/ vergezeld van vanilleroomijs      

€ 10,00

Taartje van appel/ warm geserveerd/ Vanilleroom

€ 10,00 (ook glutenvrij verkijgbaar)

Sabayon/ Grand Marnier / rood fruit/ Vanilleroom

€ 10,00

Verrassingsdessert van de Chef/ creatie van de dag

€ 10,00

Irish koffiie/ Italiën koffie/ Normandische koffie...

€ 9,50

Op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag concentreren wij ons vooral op de diverse maandmenu’s

Er kan steeds een aanpassing gebeuren indien u dit wenst tegen een toeslag per veranderend gerecht.

(Wij serveren onze menu’s per tafel!)