Retromenu
Een meerkeuzemenu voor een vaste prijs van 60 euro
Wenst u liever 1 gerecht? Dat kan natuurlijk ook! de prijs staat erbij vermeld.
Steeds ook Suggesties.
Keuze voorgerechten:
Carpaccio van Damhert | truffelmayonaise | pesto | Parmigano Reggiano €30,50
Yaki gamba’s à la plancha | tapenade van Sud’n Sol tomaat | Thaïse kruidenboter €30,50
Polderaardappel | grijze garnaal uit Oostende | mousseline | rucola €29,50
Gegratineerde Sint-Jacobsschelpjes | sliertjes van groentjes €29,50
Gebakken ganzenlever | knolselder | chutney van mango – ananas | sausje oude port €31,50
De wereldberoemde vitello tonato uit Piemonte | kalfsvlees - tonijn | appelkappertjes €28,50
Keuze hoofdgerechten:
Gebakken slibtongen | boerenboter | verse mayonaise | Retro frietjes €33
Kabeljauwfilet | stoemp met spekjes | sausje van Noilly prat | mosterdsla €33
Filet Mignon “Hollsteiner” | salsa van 3 pepers-room | Retro frietjes | krokant slaatje €32
Lamsribstukje uit Nieuw-Zeeland | kruidenkorst | najaarsgroen | thijmroom €35
Damhertfilet | eerste wildgarnituur | kroketje van polderaardappel met panko (suppl. €5) €37
Rollade van fazantehen | jefkes peer | herfstgroentjes | dragonroom (suppl. €5) €37
Hartzwezerik | Spaanse Xeres | herfstweelde (suppl. €10) €43
Keuze nagerechten of koffie / Viva Sara thee:
Ring van mascarpone | rood fruit | coulis rood fruit €11
Australische Pavlova – meringue | rood fruit van bij ons | coulis €12
Dame blanche €11
Warm appeltaartje | vanilleroomijs €11
Crème brûlée | old fashion | on fire €11
Moelleux van chocolade | vanilleroomijs €12
Sorbet van Williams peer | eau de vie de poire €12