|
KOUDE TAPASHAPJES :
( minimum 2 per soort)
Keuze verfijnde hapjes, in schaaltjes geserveerd, bijv.:
- Gravad laks/ espuma tuinkruiden/ zalmkaviaar
- Mousse van eendenlever/ Granny Smith's/ aspic porto/
aperostick
- Hummus | zeekruid | noten | krokantje
- Oostends grijs goud/ feta/ tombel/ bazielkruid
- Mini-carpaccio/ angus beef/ parmezaanschilfers...
- Carpaccio van sint-jacobsoester/ hazelnoot/ roze bes
- Pata negra, Spaanse ham Bellota |
3,50 € per stuk
|
|
WARME FINGERFOOD :
( minimum 2 per soort )
Assortiment van warme fingerfood,
makkelijk op te warmen, bijv.:
Twister van scampi met pesto (frituur)
Stick van oriëntaalse kip/ zoetzuur (frituur)
Scampi Kuros/ gepaneerd in zwarte houtschool ( frituur)
Kroketjes van Garnaal ( frituur)
Kroketjes van kaas ( frituur )
Gegratineerde oester/ champagnesaus
Cappuccino van groentjes...
Mini coquille saint-jacques, wittewijnsaus, gegratineerd |
3,25 € per stuk
|
|
TAPAS BORDEN: |
|
|
8 Zeeuwse Creuses/ klassieke wijze/ koud |
26,00 € |
|
8 Zeeuwse Creuses/ Champagnesaus/ warm te serveren ( 8 min in oven op 200°C) |
26,00 € |
|
bord met pata negra Bellota |
25,00 € |
|
ONS FEESTMENU VOOR BIJ U THUIS: 3-gangen 65 € per persoon
Keuze van Voorgerechten: |
|
Degustatie van Coeur de Boeuf tomaat/ grijze garnaal/ in huis gemaakt garnaalkroketje
of |
27,00 € |
|
Ganzenleverterrine / chutney van mango / briochebroodje
of |
28,00 € |
|
Carpaccio van Blauw – wit/ extra vièrge olijfolie Golden Heritage/ rucola/ fromage parmigiano reggional
of |
23,50 € |
|
Gratin van St-Jacobsnootjes/ sluiergroentjes/ sliertjes van gerookte zalm/ Fleurons/ witte wijnsaus
of |
28,00 € |
|
Onze specialiteit/ in hoeveboer gebakken halve Canadese kreeft/ boerenboter/ fijne tuinkruiden ( +5,00€) |
32,00 €
( indien als hoofdgerecht 50€,
of supplement 20€ in menu) |
|
keuze van Hoofdgerechten:
( vergezeld van passende groentjes, aardappelsoort en saus) |
|
|
Australische lamsmédaillon/ peertje gegaard in de wijn/ wintergroen/ erwtscheutjes
of |
30,00 € |
|
Gratin van de visser/ duchesse/ Dugleré/ dobbels van tomaat/ Oostends grijze garnaal
of |
32,00 € |
|
Damhert uit Nieuw Zeeland/ in het huis gemaakte kroketjes van polderaardappel/ Crazy pea
of |
32,00 € |
|
Haspengouwse hazenrugfilet/ wild jargon/ affilla cress/ sneeuwbal-aardappeltjes/ peertje in de wijn
of |
32,00 € |
|
Lasagne Van koningskrab/ Canadese kreeft/ Nantua/ brunoise tomaat |
30,00 € |
|
Ons nagerecht: |
|
|
( Dessert Kerstavond en Kerstdag) Kerstcreatie Merry Christmas/ exotisch lekkers/ pipette van coulis/ glashelder geserveerd |
10 € |
|
( Dessert Oudejaarsavond en Nieuwjaardag) Verrassingsceatie 2023 -2024/ pipette van coulis/ glashelder geserveerd |
10 € |
|
Kindermenu:
3-gangenmenu voor 40 € |
|
|
In het huis gemaakte garnaalkroketjes/ krokant slaatje/ Citroen
of |
19,00 € |
|
In het huis gemaakte kaaskroketjes van Oud Brugge kaas/ krokant slaatje/ citroen |
16,00 € |
|
Filet mignon/ archiducsaus/ Retro frietjes/ krokant slaatje
of |
25,00 € |
|
zalmfilet/ julienne van groentjes/ duchesse aardapel/ Dugleré |
25,00 € |
|
Chocolademousse Retro |
7,50 € |
|
Hoe Bestellen? |
|
|
Via :
Info@restaurantretro.be
of
051300306
Wij aanvaarden geen bestellingen via Whatsapp, Facebook of andere Social media - kanalen.
Bestellingen voor 20 december ontvangen een waardevolle attentie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|