Restaurant Retro op Facebook Restaurant Retro op Instagram

Traiteur feestdagen

24 en 25 december 2022, 31 december 2022 en 1 januari 2023

"Het take-away menu" bij uitstek.

 60 € per persoon - 3 gangen -  U stelt zelf het menu samen!

1 menu voor de komende feestdagen met een vaste prijs van 60 €.

U stelt zelf uw menu samen met 1 vaste prijs voor de 3 gangen.

(enkel voor de kreeft rekenen we een kleine meerprijs)

U wenst slechts 1 gerecht, geen probleem de prijs staat ernaast.

Gastronomische gerechten gemaakt met kwaliteitsproducten die tijdens

deze drukke dagen met veel zorg bereid worden, eenvoudig om op te

warmen en best betaalbaar, zo geniet u dubbel!

Bestel voor 20 December en ontvang een waardevolle attentie.

Kindermenu:

 zie verder 39,50€

 (3-gangenmenu)                          

KOUDE TAPASHAPJES :

( minimum 2 per soort)

Keuze verfijnde hapjes, in schaaltjes geserveerd, bijv.:

- Gravad laks/ espuma tuinkruiden/ zalmkaviaar

- Mousse van eendenlever/ Granny Smith's/ aspic porto/

  aperostick

- Cocktailgamba/ groene pesto/ toets van knoflook

- Oostends grijs goud/ feta/ tombel/ bazielkruid

- Mini-carpaccio/ angus beef/ parmezaanschilfers...

- Carpaccio van sint-jacobsoester/ hazelnoot/ roze bes

- Pata negra, Spaanse ham Bellota

3,25€
per stuk

WARME FINGERFOOD :

( minimum 2 per soort )

Assortiment van warme fingerfood,

makkelijk op te warmen, bijv.:

Twister van scampi met pesto (frituur)

Stick van oriëntaalse kip/ zoetzuur (frituur)

Scampi Kuros/ gepaneerd in zwarte houtschool ( frituur)

Kroketjes van Garnaal ( frituur)

Kroketjes van kaas ( frituur )

Gegratineerde oester/ champagnesaus

Cappuccino van groentjes...

Mini coquille saint-jacques, wittewijnsaus, gegratineerd

3,00 €
per stuk

TAPAS BORDEN:

8 Zeeuwse Creuses/ klassieke wijze/ koud 26,00 €
8 Zeeuwse Creuses/ Champagnesaus/ warm te serveren ( 8 min in oven op 200°C) 26,00 €
bord met pata negra Bellota 25,00 €

ONS FEESTMENU VOOR BIJ U THUIS:

3-gangen 60 € per persoon

 

Degustatie van Coeur de Boeuf tomaat/ grijze garnaal/ in huis gemaakt garnaalkroketje

of

24,00 €

Ganzenleverterrine / chutney van mango / briochebroodje

of

24,00 €

Carpaccio van Blauw – wit/ extra vièrge olijfolie Golden Heritage/ rucola/ fromage parmigiano reggional

of

23,50 €

Gratin van St-Jacobsnootjes/ sluiergroentjes/ sliertjes van gerookte zalm/ Fleurons/ witte wijnsaus

of

25,00 €
Onze specialiteit/ in hoeveboer gebakken halve Canadese kreeft/ boerenboter/ fijne tuinkruiden ( +5,00€)

27,50 €

( indien als hoofdgerecht 50€,

of suppment 20€ in menu)

keuze van Hoofdgerechten:

( vergezeld van passende groentjes, aardappelsoort en saus)

Australische lamsmédaillon/ peertje gegaard in de wijn/ wintergroen/ erwtscheutjes

of

28,00 €

Gratin van de visser/ duchesse/ Dugleré/ dobbels van tomaat/ Oostends grijze garnaal

of

30,00 €

Damhert uit Nieuw Zeeland/ in het huis gemaakte kroketjes van polderaardappel/ Crazy pea

of

30,00 €

Haspengouwse hazenrugfilet/ wild jargon/ affilla cress/ sneeuwbal-aardappeltjes/ peertje in de wijn

of

30,00 €
Lasagne Van koningskrab/ Canadese kreeft/ Nantua/ brunoise tomaat 27,00 €
Ons nagerecht:
( Dessert Kerstavond en Kerstdag)
Kerstcreatie Merry Christmas/ exotisch lekkers/ pipette van coulis/ glashelder geserveerd
9,50 €

( Dessert Oudejaarsavond en Nieuwjaardag)
Verrassingsceatie 2022 -2023/ pipette van coulis/ glashelder geserveerd

9,50 €

Kindermenu:

3-gangenmenu voor 39,50€

In het huis gemaakte garnaalkroketjes/ krokant slaatje/ Citroen

of

17,00 €

In het huis gemaakte kaaskroketjes van Oud Brugge kaas/ krokant slaatje/ citroen

15,00 €

Filet mignon/ archiducsaus/ Retro frietjes/ krokant slaatje

of

25,00 €

zalmfilet/ julienne van groentjes/ duchesse aardapel/ Dugleré

25,00 €
Chocolademousse Retro 7,50 €

Hoe Bestellen?

Via :

Info@restaurantretro.be

of

051300306

Wij aanvaarden geen bestellingen via Whatsapp, Facebook of andere Social media - kanalen.

Bestellingen voor 20 december ontvangen een waardevolle attentie.